"GT5 Hasar Modellemesi Çok Gerçekçi Değil"

Sene sonunda çıkması beklenen Gran Turismo 5'teki hasar modellemesi, oyunun en merak edilen noktalarından birisi.
07.09.2009 17:00 Ersin Kılıç

Need for Speed : Shift'in yapımcı stüdyosu olan Slightly Mad Studios, Gran Turismo 5'teki hasar modellemesi ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Andy Tudor "Gran Turismo 5'in Games Com'daki kapalı kapılar ardında olan gösterimini izlediğimizde hayretler içerisinde 'Bunu nasıl yapacaklar?' izlenimine kapılmıştık. Fakat görüntülere çok daha dikkatli baktığımızda oyundaki hasar modellemesinin o kadar da gerçekçi olmadığını anladık." diyerek oyundaki hasar modellemesinin çok etkileyici olmadığını belirtti.
 
18 Eylülde raflardaki yerini alacak olan Need for Speed : Shift'in düşüşe geçmiş olan seriyi tekrar çıkışa çıkarıp çıkaramayacağı ise merak konusu.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 9 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 30 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler