GT5 PS3 Bundle Paketi Duyuruldu

18.08.2010 12:15 Ersin Kılıç



 
     Amerika çıkış tarihinden sonra dün yapılan Sony konferansında Avrupa çıkış tarihine de kavuşan Gran Turismo 5 için yeni bir PS3 Bundle paketi duyuruldu. Sony Japonya tarafından duyurusu gerçekleştirilen bu paketin sadece Japonya için çıkacağı da açıklandı. Bundle paketin batıya çıkıp çıkmayacağına dair ise bir açıklama yapılmış değil.
 
     Titanyum mavisi renginde olan PS3 Slim modelini içerecek olan bu paket, 160 GB HDD ile gelecek. 13 Kasım'da çıkacağı açıklanan paketin fiyatı ise ¥35,980 ($421) olarak açıklandı. Oyunun bir kopyasını da içerecek olan pakette Dualshock 3'te bulunacak.
 
     Ayrıca 308 sayfalık Gran Turismo 5 kitapçığı dışında oyuna ekleyebileceğiniz Audi R10 TDI Stealth Model, Honda NSX GT500 Stealth Model, McLaren F1 Stealth Model, Mercedes-Benz SLS AMG Stealth Model, ve Nissan GT-R GT500 Stealth Model araçları da bir kod ile bu paketin içerisinde bulunacak. paket içeriğine ve araç görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler