GTA:Chinatown Wars PSP Çıkış Tarihi

İlk olarak Nintendo DS için çıkan oyun, DS'nin tüm özelliklerinden faydalanıyordu.
26.08.2009 01:44 Ersin Kılıç

İlk olarak Nintendo DS'de boy gösteren ve oldukça iyi yorumlar alan GTA : Chinatown Wars geçtiğimiz aylarda PSP için de duyurulmuştu. Rockstar bugün yaptığı açıklama ile oyunun PSP versiyonunun çıkış tarihini belirtti.
 
Rockstar Games oyunun çıkış tarihini twitter hesaplarından 20 Ekim olarak açıkladı. Ayrıca oyunun PSP versiyonuna ait ekran görüntüleri ve medyaların da çok yakında yayınlanacağını söyleyen Rockstar oyun hakkında başka bir bilgi vermekten kaçındı.
 
Oyun PSP için de duyurulduğunda çıkış tarihi olarak Ağustos ayı düşünülmüş fakat Rockstar oyun hakkında duyurudan sonra hiç bir bilgi yayınlamamıştı.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto: Chinatown Wars Platformlar: DS PSP Mobil Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler