GTA 4: Episodes from Liberty City PS3'te Mi?

The Ballad of Gay Tony oldukça hareketli bir oyundu
29.01.2010 01:59 Alkan Adakaner

GTA 4: Episodes from Liberty City'nin PS3'e çıkacağına dair haberler dolaşmaya başladı.
 
Episodes from Liberty City'nin içindeki DLC'ler Lost & Damned ve The Ballad of Gay Tony, Xbox 360 için gerek dijital olarak indirilebilen gerekse de kutulu olarak ikisi bir arada satına oyunlardı.
 
Microsoft ile anlaşması gereği Rockstar Games oyunu en azından zaman öncelikli olarak Xbox 360 için piyasaya çıkarmıştı.
 
SimplyGames.com adlı perakende satış sitesinin bir alıcıya yazdığı mail oyunun PS3'e geleceği söylentisini ortaya çıkardı. Aslında bu zaten beklenen bir gelişmeydi.
 
Simplygames'in açıklamasında oyunun yakın gelecekte PS3 için piyasaya çıkacağını, şu an oyunu satış listesine koyamayacaklarını, fakat e-mail yoluyla oyunun önsipariş bilgisini alıcılara yollayacaklarını söylemiş.
 
Yeni neslin en çok satan oyunlarından birisinin dev DLC'leri yakında PS3 için de çıkabilir.
 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GTA 4 : Episodes from Liberty City Platformlar: XBOX 360 PC PS3 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 56 Dk önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler