GTA 4 İçin İşlevsel Bir Araç Yakıt Modu Yayınlandı

17.03.2024 19:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Açık dünya aksiyon macera oyunu Grand Theft Auto 4 için yeni bir mod yayınlandı. 'ElPapaDeTu' tarafından geliştirilen bu mod oyuna işlevsel bir araç yakıt sistemini dahil ediyor. Böylece her bir aracın farklı yakıt seviyesi bulunuyor.
 
Yakıt durumuna göre farklı ibreler bulunuyor 
 
 
 
Grand Theft Auto 4 oyununa geçiş yapmak istiyorsanız ve tekrar denemek istiyorsanız bu modla beraber giriş yapmanızı öneriyoruz. Çünkü bu modda her bir araç farklı seviyelerde yakıt sistemine sahip olabiliyor, benzin istasyonlarından dilediğiniz gibi yakıt doldurabiliyor ve aracınızın benzini biterse yolda kalabiliyorsunuz. Aynı zamanda aracınızın yakıt durumuna göre farklı renklere sahip bir yakıt çubuğu bulunuyor. Buna göre de ne kadar yakıt kaldığını görebiliyorsunuz.
 
İşlevsel bir paket olarak karşımıza çıkan bu mod ile beraber oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyabiliyorsunuz. Oyun için yayınlanan modun nasıl çalıştığına dair fikir edinmek istiyorsanız aşağıdaki videoya göz atmanızda yarar var. Aynı zamanda mod ilginizi çektiyse buradan indirebilir ve oyuna geçiş yapabilirsiniz.
 
Mod tanıtımı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler