GTA 5, 2012 Finansal Yılında Çıkabilir

25.11.2010 12:07 Alkan Adakaner


 
     Bu neslin en yüksek puan ortalamasına sahip oyunlarından (ve en beğenilen) GTA IV sonrasında iki indirilebilir içerikle karşılaşmıştık. Buna rağmen serinin hayranlarının kulağı hep GTA 5 duyurusundaydı. Şimdiye kadar GTA 5 ile ilgili bir çok söylenti ile karşılaştık, ama henüz somut bir şey yok.

    Janco Partners analisti Mike Hickey'e göre ise GTA 5, Take Two'nun 2012 finansal yılında çıkabilir. Firmanın finansal yılının Nisan 2012 ile Mart 2013 arasında olduğunu belirtelim.

     Hickey'nin diğer dikkat çekici açıklaması ise GTA 5'in yaklaşık 16 milyon adet satıp 750 milyon dolarlık satış gerçekleştirebileceği yönündeydi. Sanırım oyunun çok sıkı bir multiplayer modunun olması bekleniyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GTA 4 : Episodes from Liberty City Platformlar: XBOX 360 PC PS3 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler