GTA 6 Oyun Fragmanı Gerçek Hayata Uyarlandı

14.04.2024 23:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar tarafından şu anda geliştirilmekte olan Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA 6 için Aralık 2023 tarihinde resmi bir fragman yayınlandı. Oyun sektöründe en çok izlenen fragmanlardan biri olan bu içerik gerçek hayata uyarlandı.
 
Fragmanda yer alan unsurlar kare kare gerçek hayata geçirildi 
 
 
 
YouTube platformunda içerik üreticisi olarak karşımıza çıkan ANDREW LEVITT, resmi oyun fragmanında yer alan unsurları doğrudan gerçek hayata taşıdı. Fragmanda yer alan her bir durum, kare kare gerçek hayatta yeniden oluşturuldu. Bu içerik sayesinde gerçek hayattaki yapıların oyun içinde nasıl yer aldığı karşılaştırılabiliyor.
 
Çok beklenen oyunlar arasında yer alan GTA 6, ilk etapta PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına çıkışını gerçekleştirecek. 2025 yılı içinde piyasaya sürülmesi beklenen yapım, bir veya iki sene sonra PC platformuna gelecek. Geldiğimiz noktada oyunun yeni fragmanı büyük bir merakla bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler