GTA Online'a Erişim Sorunu Yaşanıyor (Güncelleme)

18.05.2020 00:39 Gazali Çetinkaya

 
Güncelleme: Rockstar Support: "Rockstar Games Launcher ve GTAV PC servis performansını etkileyen sorun çözüldü."
 
Orijinal Haber: Grand Theft Auto V'in çevrimiçi modu GTA Online'a PC'de erişim sorunu yaşanıyor ve Rockstar Games bunu çözmek için çalıştığını belirtiyor. 
 
Rockstar Support resmi twitter hesabı üzerinden belirtilene göre "Aşırı yüksek oyuncu sayısı nedeniyle Rockstar Games Launcher ve GTAV PC dahil olmak üzere Rockstar Games servislerine erişim konusunda sorunlar yaşıyoruz. Sorunu çözmek için aktif bir şekilde çalışıyoruz ve herhangi bir değişiklik olduğunda sizleri bilgilendireceğiz." 
 
Bunun sebebi tahmin edebileceğiniz üzere oyunun Epic Games Store'da herkese ücretsiz dağıtılıyor olması. İlk gün Epic Games Store da tamamen çökmüştü.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler