GTA: San Andreas RTX Moduyla Nasıl Görünürdü? İşte Karşılaştırma Videosu

17.06.2023 18:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Grand Theft Auto oyuncuları içerisinde farklı bir yere sahip olan San Andreas için geçtiğimiz haftalarda bir karşılaştırma videosu yayınlandı. Bu karşılaştırma videosu oyunun orijinal sürümüyle RTX (ışın izleme) sürümünün karşılaştırmasını bizlere sundu. Videoyla beraber oyunun RTX moduyla ilgi çekici değişikliklere sahip olduğunu görebiliyoruz.
 
RTX Remix Path Tracing oyunları büyük oranda değiştiriyor
 
 
 
Geçtiğimiz süreçte Portal'ın RTX sürümüyle tekrardan oyunculara sunulması birçok projeye ön ayak olmuş durumda. Bu süreçten itibaren birçok oyuna RTX modları dahil oluyor ve oyunların görüntüleri yükseltiliyor. Şimdi ise GTA: San Andreas'ın bu modla nasıl görüneceği ortaya çıkıyor.
 
Gerçek zamanlı ışın izleme elbette sistemleri zorlayan bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Gerçek zamanlı olarak işlenen yansımalar, ışıklandırmalar, gölgelendirmeler ve daha fazlası ekran kartına bir hayli yük bindiriyor. Devam eden bir çalışma olarak karşımıza çıkan GTA: San Andreas'ın RTX modu ile nasıl değiştiğini görebiliyoruz.
 
İşte karşılaştırma videosu
 
 
Diğer video 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto San Andreas HD Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Mod Çıkış Tarihi: 14 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler