GTA San Andreas için Spider-Man Modu Neredeyse Insomniac'ın Oyunu Gibi Görünüyor

22.07.2019 22:40 Gazali Çetinkaya

 
J16D, Grand Theft Auto San Andreas için birçok farklı mod oluşturmuş bir modcu ve uzun bir süredir Spider-Man'i ağ kullanma özellikleri ile birlikte Grand Theft Auto San Andreas'a getirmeye çalışıyor ve ortaya çıkan sonuçlar hiç fena değil.
 
Yayınlanan tanıtım videosunda J16D şu ana kadar geldiği ilerlemeyi gösteriyor. Sizin de videodan görebileceğiniz üzere animasyonlar, ağ kullanımı, kullanıcı arayüzü, köstümler ve müzik direkt olarak Insomniac Games'in Marvel's Spider-Man PlayStation 4 oyunundan esinlenilmiş. Liberty City, New York gibi çok fazla yüksek binaya sahip değil neyse ki havaya ağ atmak serbest.
 
Mod için şimdilik bir çıkış tarihi yok. Ayrıca bu modun son hali değil. J16D daha fazla animasyon, duvarda koşma yeteneği, yeni menüler ve daha iyi görünen web dokuları eklemeyi planlıyor.

Üç dakikalık tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto: San Andreas Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Haziran 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler