GTA: The Trilogy - The Definitive Edition için HD Doku Paketleri Yayınlandı

22.11.2021 12:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricileri QTmodz ve Instanity666, Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition için ilk HD Doku Paketlerini yayınladı.
 
QTmodz'un yayınladığın doku paketi, Grand Theft Auto San Andreas The Definitive Edition için yeni yol/kaldırım dokuları içeriyor. Instanity666'nın paketleri ise hem GTA 3 Definitive Edition hem de GTA Vice City Definitive Edition için yeni yol dokularını içeriyor. 
 
Instanity666 ayrıca tüm üçleme için oyuncuların sahip olması gereken başka bir mod yayınladı. Bu mod, remaster'lar içerisindeki yağmur efektlerini düzeltiyor.
 
Yağmur efektlerini düzelten moda ulaşmak için buraya tıklayın. Ayrıca yukarıda bahsettiğimiz HD Doku Paketlerine buradan, buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Games Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler