GTA: The Trilogy - The Definitive Edition'ın Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı

11.10.2021 21:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde Rockstar, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas içerisinde barındıran Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ı duyurdu. Ancak oyunun 2021 yılı içerisinde çıkacağından başka herhangi bir detay verilmedi. Geldiğimiz noktada ise çıkış tarihi ve fiyatı resmi olarak açıklanmadan önce sızdırılmış durumda.
 
Base.com adlı bir satış platformu, The Definitive Edition'ı ortalama 70 Dolar fiyat etiketiyle sitesine eklemiş durumda. Şu anda sadece konsol sürümlerinin fiyatları sitede yer alıyor. PC sürümünün fiyatı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Siteden alınan ekran görüntüsünü aşağıdan görebilirsiniz.
 
 
 
Bunun yanı sıra sızdırılan haberler ile tanınan Tom Henderson, Twitter üzerinden bu paketin 11 Kasım'da çıkacağını işaret etti. Öte yandan PS4, Xbox One ve Switch konsollarının fiziksel sürümlerinin 7 Aralık'ta çıkacağı sızdırıldı. Yeni nesil konsolların fiziksel sürümleri ise ileri bir tarihte piyasaya sürüleceği belirtildi.
 
Bu bilgiler henüz resmi olarak doğrulanmadı. Önümüzdeki haftalarda Rockstar Games'ten remastered hakkında yeni bilgilerin gelmesi bekleniyor.
 
Şu ana kadar bilinen resmi bilgiler:
 
Üçleme, grafiksel iyileştirmeler ve modern oyun geliştirmeleri de dahil olmak üzere kapsamlı remastered yükseltmelerini barındıracak. Tüm bu yükseltmelerin yanı sıra orijinal oyun yapısı korunacak.

Ayrıca, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas'ın mevcut sürümleri, önümüzdeki hafta satış platformlarından kaldırılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Games Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler