GTA V Çıkışından Bu Yana En İyi Yılını Geçirdi

09.02.2021 02:09 Gazali Çetinkaya

 
İlk olarak 2013'te piyasaya sunulan Grand Theft Auto V çıkışından bu yana en iyi yılını geride bıraktı.

Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive, Grand Theft Auto V satışlarının 140 milyonu aştığını duyurdu. Çıkış yılı hariç oyunun en çok sattığı yıl 2020 oldu.
 
Grand Theft Auto Online'ın 2020'nin her bir ayındaki oyuncu sayısı, oyunun geçmişteki her bir ayındaki oyuncu sayısından daha yüksekti. Grand Theft Auto Online'dan elde edilen gelir de bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla %28 arttı.
 
Grand Theft Auto Online'ın şimdiye kadarki en büyük güncellemesi olan The Cayo Perico Heist 2020'de çıktı. Yeni bir bölge ve soygun ekleyen bu içeriği oyuncuların yarısından fazlası tek oyunculu olarak oynamış ve Rockstar Games, Grand Theft Auto Online'a bu tarz tek oyunculu unsurlar eklemeye devam etmeyi düşünüyor.
 
Grand Theft Auto V PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları 2021'in ikinci yarısında çıkacak. 
 
Take-Two Interactive ayrıca diğer oyunlarının güncel satış miktarlarını da açıkladı.
 
Red Dead Redemption 2 36 milyon, NBA 2K21 8 milyon ve Borderlands 3 12 milyon adet satmayı başardı. Red Dead Online Aralık 2020'de, 2018'deki beta çıkışından bu yana en yüksek oyuncu sayısına ulaştı.

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 7 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler