GTA V PS5 ve Xbox Series Versiyonları Basit Bir Port Olmayacak

04.03.2021 17:52 Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games ve 2K Games'in ana şirketi Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick, remaster oyunlara yaklaşımlarından bahsetti.

Zelnick, eski oyunlara basit portlar yapmakla ilgilenmediklerini belirtti. Grand Theft Auto V'in PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları da basit bir port olmayacak.

"Remaster her zaman stratejimizin bir parçasıydı. Bunu rakiplerden daha farklı yaptık. Biz oyunu sadece portlamıyoruz. Biz oyunun yeni sürümünü farklı kılabilmek adına en iyi işi çıkarmak için gerçekten zaman ayırıyoruz. Teknolojiyi geliştiriyor, görselleri güncelliyor ve performans iyileştirmeleri yapıyoruz. Ve bence bu yüzden remaster oyunlarımız başarılı oluyor."
 
"Rockstar Games'in harika bir deneyim sunacağına eminim ve bu sadece basit bir portla yapılamaz."
 
Grand Theft Auto V PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarının 2021'in ikinci yarısında çıkması planlanıyor. Grand Theft Auto Online'ın bağımsız versiyonu da mevcut olacak ve PlayStation 5 kullanıcılarına ilk üç ay ücretsiz verilecek. İlk üç ay içinde alanlar daha sonra da oynamaya devam edebilecek.
 
Grand Theft Auto V ilk olarak Eylül 2013'te PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirmişti. Ardından Kasım 2014'te PlayStation 4 ile Xbox One'a ve Nisan 2015'te PC'ye geldi. Tüm platformlarda toplamda 140 milyondan fazla satmayı başardı.

İlgili İçerik Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler