GTA'nın İlk Geliştiricileri Çıkacak Dizi Konusunda Pek de Umutlu Değiller

13.04.2015 23:13 Cem Kaya


 Önceki haberlerimizde Rockstar'ın popüler oyun serisi GTA'nın dizisinin çıkacağını ve Harry Potter serisinden tanıdığımız yıldız Daniel Daniel Radcliffe'ın Rockstar'ın patronu rolüne soyunacağını belirtmiştik. Peki GTA'nın asıl geliştiricileri, GTA fikrini ilk kez öne atan insanlar bu dizi hakkında ne düşünüyorlar?
 
GTA projesi Rockstar North Studio’ya geçmeden önce çok daha küçük bir grup olan DMA Design tarafından yürütülüyordu. DMA için çalışan bir yazar olan Steve Hammond, hiçbir iş arkadaşının film hakkında herhangi bir bilgisi olmadığını söylüyor. “DMA'dan insanlar Facebook üzerinde geniş çaplı bir sohbet gerçekleştirdiler. Konuşma sırasında en beğendiğim söz, "Sonunda GTA'nın varlığını kavrayabildiler." oldu.”
Filmin büyük bir kısmı Jacked: The Outlaw Story of Grand Thief  Auto isimli kitaptan esinlenecek gibi görünüyor. Yazar David Kushner kitabı yazmak, Rockstar ailesinden insanlarla roller hakkında raportaj yapmak için 10 yıldan fazla zaman harcamış. Hammond ise kitabın biraz şişirilmiş olduğunu düşünüyor ve ekliyor “Tahminimce filmin başlangıç kısmında, Rockstar’ın olduğu asıl kısım anlatılmaya başlanmadan, DMA’dan çok kısa bir şekilde bahsedilecek. Daha sonra direkt GTA 3’e geçiş yapılacak. Ayrıca filmde, tıpkı Kushner’ın kitabında olduğu gibi, GTA’nın şu anki takımından sert çocuk, diğer takımlardan kötü çocuk olarak bahsedilip bahsedilmeyeceğini de merak ediyorum. Çünkü gerçekten hiçbir takım bir diğerinden kötü, acayip ya da aykırı değil.”
 
GTA yazarlarından Brian Baglow da aynı görüşleri paylaşıyor. “Bir çanta dolusu çöpe benzeyen arşiv malzemesinin bir araya getirilmesinden başka bir şey olmayacak gibi geliyor bana. Eski röportajlar, Kunsher’ın heyecan verici romanlaştırması... Açık konuşmak gerekirse dizi konusunda hepimiz gerginiz.”
 
Bakalım dizi bu şüpheleri haksız çıkarabilecek mi?
 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler