GTFO'nun Erken Erişime Açılma Tarihi Belli Oldu

04.12.2019 15:14 Özgür Eroğlu

 
 
10 Chambers Collective tarafından yayınlanan ve geliştirilen 4 kişilik co-op oyun GTFO'nun bu yıl içerisinde erken erişime açılması bekleniyordu ancak tarih belli değildi. Bugün açıklanan haber ile oyunun ne zaman erişime açılacağını öğrendik.
 
GTFO 9 Aralık'ta Steam üzerinden erken erişime açılacak. Oyunun dün itibariyle erken erişim betası açılmıştı. Kısa süreli planlanan bu beta bugün itibariyle sonlanacak. 
 
Payday serisinin yaratıcısı Ulf Andersson liderliğinde geliştirilen GTFO ekip oynanışına ve atmosfere odaklanan dört oyunculu bir hayatta kalma korku FPS oyunu. Heyecandan yerinizde duramayacağınız bir gerilim, takım tabanlı çözülebilecek bulmacalar ve yüksek yoğunluklu mücadeleler sunacağını iddia ediyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GTFO Platformlar: PC Geliştirici: 10 Chambers Collective Dağıtıcısı: 10 Chambers Collective Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler