GTX 970 Kullanıcıları VRAM'in Tamamını Kullanmakta Sorun Yaşıyor

23.01.2015 18:57 Tunahan Başol


     Nvidia'nın en güçlü kartlarından bir tanesi olan fiyatı nedeniyle çok tercih edilen GTX 970 sahipleri kartın 4 GB'lık VRAM'in tamamını kullanmakta sorunlar yaşadıklarını rapor ediyorlar.
 
     Aşağıda test sonuçlarını da görebileceğiniz üzere VRAM'in yaklaşık 700 MB'lık bölümünün kullanılamaması bu durumun en büyük kanıtı. GeForce forumlarında yer alan moderatörler durumun Nvidia tarafından araştırılmaya başlandığını ve kısa zamanda bir açıklamanın geleceğini söylüyorlar.
 

 
     Kullanıcılar sorunun VRAM'in  bant genişleğinden kaynaklandığını, 3.5 GB ve üstü dosyaları belleklerde depolanmaya çalıştıklarında kare/saniye oranında büyük düşüşler meydana geldiğini belirtiyorlar. Ayrıca bu sorunun sadece Hynix bellek kullanan kartlarda olabileceği de söyleniyor.
 
     Eğer şu sıralar bir GTX 970 almayı planlıyorsanız en azından Nvidia'nın resmi açıklamasını beklemek yararınıza olacaktır

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Dk önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 42 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler