GWENT: The Witcher Card Game Konsol Desteği 9 Aralık'ta Sona Erecek

04.12.2019 21:11 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, GWENT: The Witcher Card Game PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları desteğinin 9 Aralık'ta sonlandırılacağını duyurdu.
 
9 Aralık'tan sonra konsol versiyonlarına herhangi bir güncelleme gelmeyecek ve yeni bir genişleme paketi de çıkmayacak. Gerçek para ile satın alımlar bugün itibarıyla kapatıldı.
 
Konsol oyuncuları tüm ilerlemelerini ve satın almalarını GOG üzerinden PC ve mobil versiyonlara aktarabilecek.
 
CD Projekt RED konu ile ilgili olarak "GWENT: The Witcher Card Game'in iOS için çıkması ve yakında Android'e de gelecek olmasıyla birlikte oyunun artan sayıdaki farklı versiyonunu aynı anda geliştirebileceğimizi ve destekleyebileceğimizi düşünmüyoruz. PC ve mobil cihazların en popüler platformlar olduğunu da düşünerek, konsol versiyonları için desteği sonlandırma kararı aldık." dedi.
 
Taşıma işlemenin tam olarak nasıl olacağına playgwent.com adresinden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gwent: The Witcher Card Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Dk önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler