Gabe Newell, Origin Deneyimlerini Anlattı

Electronic Arts kendi oyunları sayesinde Origin'i daha çekici hale getirmeyi planlıyor
30.09.2011 13:17 Alkan Adakaner


     Valve'ın Half Life serisi ile oyun geliştiricisi olarak ne kadar büyük bir başarıya imza attığını biliyoruz; ama onları daha da özel yapan Steam adlı dijital oyun satış servisleri ile PC dünyasına yön vermeleridir. 
 
     Tabi Steam'den büyük kazanç sağlayan Valve bu alanda rakipsiz kalacak değildi. Electronic Arts da Origin ile bu piyasaya büyük bir giriş yaptı. Valve'ın patronu Gabe Newell'da bu sistemi denedi ve deneyimlerini aktardı. Origin'de bazı şeyleri beğenen Newell, sistemi bazı yönlerden de eksik bulmuş:
 
    "Bence bazı şeyler sistemde iyi çalışıyor. Bir müşteri olarak yine de bazı noktaların ise geliştirilmesini isterdim. Bu alandaki diğer sistemlerden çok da farklı değil. Origin'in olumlu ve olumsuz yönleri var."  
 
     Dijital dağıtım sisteminde herşeyin 2-3 yılda bir çok büyük değişikliklere uğradığını söyleyen Newell, bu alanda son dönemlerde yaptığınız şeyler sayesinde başarı sayılırsınız diyerek Steam'i de sürekli geliştireceklerini belirtti.
 
    Battlefield 3'ün betası ile birlikte iyice hareketlenen Origin bakalım Steam'le baş edebilecek mi?  

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 2 1 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 1 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Strateji Oyunları 1 Saat önce Ekim 2024'te Çıkacak Büyük Oyunlar: 17 Farklı Oyun 29 Eylül Final Fantasy 16 Complete Edition PS5 Konsoluna Çıktı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler