Gabe Newell: "Origin'in Daha Çok Yolu Var"

21.04.2012 02:07 Samet Konuksal


     Steam ile birlikte kârlarını katlayan Valve, son dönem içerisinde yeni rakiplerle tanışmaya başladı. Bunlardan en güçlüsü de Electronic Arts'ın dijital satış platformu Origin. Ancak Valve'ye göre Origin'in, her ne kadar özel oyunlara sahip olsa da, daha gitmesi gereken çok uzun yollar var.
 
     Bir röportajda konuşan Valve patronu Gabe Newell, "Origin adına yapılması gereken çok uzun işler var. Bunu bir tüketici olarak söyleyebilirim." açıklamasını yaptı. Röportaj sırasında yöneltilen "Origin iyi gidiyor mu?" sorusuna Newell, "Bu soruyu geçmek istemiyorum, şimdilik Origin'de işlerin harika gittiğini söyleyemeyeceğim." yanıtını verdi. 
 
     Gabe Newell her ne kadar röportaj sırasında Electronic Arts'a Origin - Steam hususunda göz dağı verse de konunun ardından her zaman olduğu gibi EA'a açık kapı bıraktı. Konuşmasında Newell, "Tabiki onların oyunlarını Steam'de görmek isteriz. Bundan biz de, EA müşterileri de memnun olacaktır." sözlerini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler