Gabe Newell: "Steam Machineler Aynı Fiyata Konsollardan Daha İyi Performans Sunuyor"

06.11.2015 18:07 Samet Konuksal


    Valve'ın Steam Machine projesinde nereye varılacağı aslında büyük bir merak konusu. Sistemleri üretmeyen, sadece üreticilere lisans veren Valve, Steam Machinelere desteği işletim sistemi ve kontrolcüyle beraber sağlıyor. Projenin çıkışına az bir kala Valve'ın başındaki isim Gabe Newell, konsolları hedef alarak bazı açıklamalarda bulundu.
 
    Yaptığı açıklamalarda Newell, "Günümüzde satılan konsolların fiyatlarına o cihazlardan çok daha yüksek performans sunan sistemleri piyasaya sunacağız. Mesela Alienware'in Steam Machine'i, günümüz konsollarından daha hızlı bir sistem olacak. Dolayısıyla oyuncular konsollarla aynı fiyata hem daha iyi performans alacaklar, hem de PC ve internetle ilgili sevdikleri şeyleri oturma odalarına taşıyabilecekler." sözlerine yer verdi. 
 
    Steam Machinelerle beraber oyun dünyasında hakim olan "PC'de rahat oyun oynanmaz" anlayışıunı kaldıracaklarını belirten Newell, "Bizim buradaki amacımız müşterilerimize olabildiğince en iyi şekilde seçim imkanı tanımak. PC oyunculuğuyla ilgili sınırları kaldırıp işi oturma odalarına, salonlara taşımayı istiyoruz. Bundan sonrası ise oyuncuların yapacağı seçimde." açıklamalarını yaptı.
 
    Son olarak geçmişte Steam'in başlangıcında da kimsenin kendilerine inanmadığını hatırlatan GabeN, "Steam'i tanıttığımızda da hiç kimse bizim çok daha rahat bir oyunculuk deneyimi sunabileceğimize inanmamıştı." cümlesiyle beraber oyunculara o dönemden bahsetti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 60 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler