Gabe Newell Yeni Nesilde Xbox Series X'i Tercih Ediyor

28.07.2020 17:00 Gazali Çetinkaya

 
Valve'ın CEO'su ve şirketin kurucularından olan Gabe Newell'a göre Xbox Series X, PlayStation 5'ten daha iyi.

Gabe Newell corona virüsü başladığından bu yana Yeni Zelanda'da kalıyor ve ülkenin misafirperverliğinden oldukça memnun kalan Gabe Newell teşekkür amacıyla ücretsiz bir konser düzenlenmesini sağlayacak.

Bunun için Yeni Zelanda TV kanalı Newshub'a konuk olan Gabe Newell birkaç soruyu yanıtladı ve bu sorular arasında yeni nesil konsollar da var.
 
Yeni nesilde hangi konsolun daha iyi olduğu sorulduğunda Gabe Newell hiç tereddüt etmeden Xbox yanıtını verdi ve "Bu yarışta ortaya bir bahis koymadım. Gelişimimizin büyük bir çoğunluğunu kişisel bilgisayarlar üzerinden yapıyoruz fakat ikisinin arasından kesinlikle Xbox'ı seçerdim." diye ekledi.
 
Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Bahsi geçen kısım 03:10'da başlıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler