Galactic Civilization 3, Mayıs Ayında Erken Erişim Sürecinden Çıkıyor

23.04.2015 00:18 Ömür Gencer


       Kaynak toplayıp uzayın derinliklerinde medeniyetinizi genişletmeye çalıştığınız strateji oyunu Galactic Civilizations 3, uzun bir süredir Steam Erken Erişim'deydi. Yapımcı ekip oyunun Erken Erişim'den çıkıp tam sürüm olarak oyuncularla buluşma tarihini duyurdu.
 
      Galactic Civilizations 3, 14 Mayıs'ta tam sürüm olarak çıkışını yapacak. Yapımcı ekip Stardock, Galactic Civilizations 3'ü "en geniş ve en çeşitli açık dünya strateji oyunu." olarak tanımlıyor. Oyunda galaksiyi isterseniz kaba kuvvetle, yolunuza çıkanı öldürerek fethedebilir isterseniz de daha barışçıl yollarla başka halkları bünyenize katabilirsiniz. Oyunun zengin mod desteği de Galactic Civilizations 3'ü uzun ömürlü yapan bir başka etmen.
 
       Halen Steam Erken Erişim sürecinde olan yapımın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun fiyatının 75 TL olduğunu belirtelim. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Galactic Civilizations 3 Platformlar: PC Geliştirici: Stardock Systems Dağıtıcısı: Stardock Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler