Galatasaray Espor, League of Legends Takımı Ödemeleri Hakkında Açıklama Yaptı

17.11.2019 00:05 Hamit Can Sayılgan

 
     Birkaç haftadır League of Legends takımının oyuncularına para ödenmemesiyle gündemde olan Galatasaray Espor, bugün beklenen açıklamayı yaptı. 
 
 
 
     Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada; "Ödemeler yapılıyor. Lütfen daha fazla yazmayınız bu konu hakkında. Riot 2m TL lisans bedeli bazı LOL takımlarının senelik bütçesi beyler! Bunu da ödüyoruz. Galatasaray’da kimsenin parası kalmaz! Maddi manevi fazlası ile yapılıyor!" dedi. Erol Özmandıracı ayrıca kulübün espor şubesinin Zula, Fifa ve Wolfteam’de kârda olduğunu ancak League of Legends’da zarar ettiğini ve bütçeyi kısabileceklerini belirtti.
 
     Daha öncesinde Galatasaray Espor, League of Legends takımının Koreli ormancı oyuncusu Choi "BalKhan" Hyun-jin ve Barış ‘Tolerant’ Çepnioğlu, sosyal medya üzerinden takımın halen daha ödeme yapmadığını açıkladı.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler