GameStop, Steam Kuponları mı Satmaya Başlıyor?

5$, 10$, 25$ ve 50$ gibi çeşitli kuponlar olacaktır.
10.05.2012 13:35 Gökhan Yılmaz

 
     Bildiğiniz üzere GameStop oldukça popüler bir oyun mağazalar zinciri fakat geçtiğimiz haftalarda maddi sıkıntılarla boğuşuyordu. PC oyunları konusunda satış sıkıntısı çeken mağaza yeni bir strateji belirlemiş olacak ki, içeriden gelen bilgilere göre artık Steam kuponları satılacak.
 
     Steam'in zaten neden daha önce buna benzer bir kupon sistemi başlatmadığı eleştiriliyordu ve sonunda gerçek olacak gibi görünüyor. Belirli bir mikta para barındıran bu kuponlar sayesinde Steam üzerinden alışveriş yapabileceksiniz. Bunun ne yararı var derseniz; böylece birine hediye vereceğiniz zaman hangi oyunu beğenir diye düşünmenize gerek kalmayacak ve onun yerine bir nevi oyun satın alma hakkı hediye edebileceksiniz. Veya kredi kartınız yok diye Steam'den alışveriş yapamıyorsanız bu kuponları satın alarak Steam'de istediğiniz gibi harcayabileceksiniz.
 
     Bu kuponların 15 Mayıs'ta satışa sunulacağı belirtilmiş fakat şimdilik Valve'den veya GameStop'dan resmi bir bilgi gelmedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler