GameStop: 2014'e Kadar X 720 ve PS 4 Beklemiyoruz

Xbox 720 için yapılan sahte tasarımlardan biri.
16.07.2011 02:20 Levent Polater

 
    GameStop'tan yeni nesil konsollar hakkında bekleyenleri biraz üzebilecek bir açıklama geldi. Amerika'nın en büyük oyun satıcılarından biri olan Gamestop'un yatırımcılarla olan toplantısında şu sözleri kullandığı ortaya çıkmış:
 
    "Yönetim, Microsoft ve Sony'den 2014'e kadar yeni bir konsol beklemiyor. Ancak Wii U'nun 2012 çıkışı yeni bir konsol çıkartma konusunda bu ikiliyi telaşa sokup hızlandırabilir."
  
     GameStop'un ayrıca bu sene sonu çıkışını yapmaya hazırlanan yeni nesil Sony el konsolu Playstation Vita için de tetikte olduğunu ve heyecan duyduğu belirtilmiş. GameStop 2014'ü işaret ediyor, oyun yapımcıları ise yeni nesil konsolları bir an önce görmek istiyor. Gittikçe bu iş içinden çıkılamaz bir hâle doğru ilerliyor. Bakalım ne zaman beklediğimiz duyuruları alacağız? E3 2012?
 

İlgili İçerik Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 2 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 6 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 6 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler