Game Builder Garage Fiziksel Sürümlerinin Çıkış Tarihi Açıklandı

16.07.2021 12:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Game Builder Garage'ın fiziksel sürümleri Avrupa'da Nintendo Switch için 10 Eylül'de yayınlanacak. Oyunun ayrıca 11 Haziran'dan beri Nintendo eShop'tan indirilebilecek bir demosu mevcut.
 
Game Builder Garage, görsel oyun programlamanın temellerini kapsayarak eğlenceli ve rehberli dersler eşliğinde kendi oyununuzu yapmayı öğretiyor. Derslerde oyun tasarlamanın temellerini öğrenecek ve serbest programlama modunda bu dersleri gerçek oyuna çevireceksiniz.
 
Oyunlarınızı oluşturmak için Nodon adı verilen yaratıklarla etkileşime gireceksiniz ve çok sayıdaki Nodon'dan her biri farklı işleve sahip olacak.

Yaptığınız oyunları diğer oyuncularla paylaşabilecek ve onların yaptıkları oyunları indirebileceksiniz.

Nintendo Amerika satış ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Nick Chavez tarafından belirtilene göre Game Builder Garage, kendi video oyunlarını yapmak isteyenler için harika bir başlangıç noktası. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game Builder Garage Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler