Game Dev Tycoon, Haftaya Steam'e Geliyor

24.08.2013 16:06 Samet Konuksal

    Bağımsız geliştirici cephesinde bu senenin ilginç projelerinden Game Dev Tycoon, bizlere oyun yapımcılığı deneyimini yaşatıyordu. Daha önce Steam Greenlight'tan yeşil ışık alan oyunun Steam çıkışı için tarih verildi.
 
    Belirtilenlere göre Game Dev Tycoon, 29 Ağustos'ta Steam'de satışa çıkacak. Oyunun Steam sürümü, yeni bir güncellemeyle birlikte çıkacak. Bu güncellemede yapımcılar oyundaki büyük hataları gidermeyi planlıyor.
 
    Oyunun Steam fiyatı 9.99 dolar, ön sipariş fiyatı da 7.99 dolar olarak gözüküyor. Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game Dev Tycoon Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Greenheart Games Dağıtıcısı: Greenheart Games Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler