Game Freak'in Rol Yapma Oyunu Little Town Hero PS4'e Geliyor

21.01.2020 12:28 Gazali Çetinkaya

 
Pokemon serisi geliştiricisi Game Freak'in rol yapma oyunu Little Town Hero Switch'ten sonra PlayStation 4'e geliyor.

Yayıncı Rainy Frog, PlayStation 4 versiyonunun 23 Nisan'da Japonya'da çıkış yapacağını duyurdu. Batı çıkış tarihi henüz doğrulanmadı.

Little Town Hero ilk olarak 16 Ekim 2019'da Switch için çıkmıştı. Switch versiyonu için fiziksel sürümü bu ilkbaharda satışa sunulacak.

Little Town Hero küçük bir köyde geçiyor ve tüm hikaye bu köyün duvarları içinde gerçekleşiyor. Büyük bir kalenin koruması altında köy halkı huzur içinde yaşamaktadır—ta ki canavarların aniden ortaya çıkışına kadar. Oyuncular istilacı canavarlara karşı silahlanacak ve çeşitli savaş komutlarından stratejik seçimler yapacaklar. Bazen işgalcileri yenmek için araziyi ve binaları kullanmanız ve diğer köylülerin yardımını istemeniz gerekecek. Oyun mücadeleci sıra tabanlı savaşlar, kompakt hikaye ilerlemesi ve Undertale'ın arkaplan müziğini hazırlayan Toby Fox'tan soundtrack sunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Town Hero Platformlar: Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Game Freak Tür: RPG Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 18 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler