Game Informer'ın Duyurusu Wolfenstein Değil

07.05.2013 18:30 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının en büyük dergilerinden Game Informer yöneticisi Andrew Reiner, geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamalarla birlikte büyük bir duyurunun sinyalini vermişti. Game Informer'ın bu büyük duyurusu, az da olsa aydınlanmaya başladı.
 
    Wolfenstein: The New Order duyurusu üzerine Twitter'dan yeni açıklamalar yapan Reiner, Game Informer'daki duyurunun Wolfenstein'la ilgili olmadığını belirtti. Bunun üzerine eklemeler yapan yetkili isim, Game Informer'ın yeni sayısında sadece bir tane oyunun duyurulmayacağını söyledi.
 
    Bu haberle birlikte akıllarımıza Game Informer ile Sony veya Microsoft'un olası bir anlaşması geliyor. Belki derginin yeni sayısında Sony veya Microsoft'un yeni nesil konsollarının oyunları tanıtılabilir. Bakalım beklenen büyük duyuru ne olacak?
 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 3 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler