Game of Thrones Oyununda Beş Farklı Oynanabilir Karakter Olacak

01.11.2014 00:29 Samet Konuksal


    The Walking Dead ve The Wolf Among Us gibi macera oyunlarıyla kendini kanıtlayan Telltale Games'in yeni projelerinden birisi Game of Thrones, sezon başlangıcını sene sonuna doğru yapacak. Telltale'in başındaki isimlerden Steve Allison, Game of Thrones oyunuyla ilgili yeni detaylar paylaştı. 
 
    International Business Times'a konuşan Allison, "Oyundan oyuna, markanın gerektirdiği doğrultuda hikaye anlatımımızı daha da güçlendirmeye çalışıyoruz. Tales of the Borderlands'ta birden fazla karakterli oynanabilirliği, The Walking Dead'in hikaye anlatımıyla birleştiriyoruz. Game of Thrones'ta ise çok karakterli oynanışı daha ileriye taşıyoruz." açıklamalarını yaptı.
 
    Game of Thrones'taki sistemi detaylandıran Steve Allison, "Game of Thrones'ta bir ailenin beş karakterine de oynanabilir olarak hakim olabileceksiniz. Verdiğiniz kararlar aile içerisindeki diğer karakterleri etkileyecek. Bu durum hakkında gerçekten heyecanlı fikirlerimiz var." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game of Thrones: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 2 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 5 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 6 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 6 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler