Game of Thrones'un Dövüş Oyunu Olsaydı?

11.04.2012 15:45 Ersin Kılıç


     Kitaplarından sonra yayınlanan televizyon serisi ile iyice popüler hale gelen Game of Thrones için doğal olarak farklı hayran çalışmaları da geliyor. Peki Strateji ve RPG gibi türlerden sonra Game of Thrones'un dövüş oyunu yapılsa nasıl olurdu?
 
     İşte Dynamaito isimli Deviantart kullanıcısı da bu fikirden yola çıkarak Game of Thrones dövüş oyununu kaleme almış. Çizerin bu çalışmasına baktığımızda Drogo ve Robb Stark'ı karşı karşıya görüyoruz. Her iki karakterin de hareketleri dışında çizimlerini oldukça beğendiğimi söylemeliyim.
 
     Bu çalışma da farklı detaylara da yer verilmiş.Örneğin karakter resimlerinin olduğu yerde her iki karakteri de temsil eden işaretleri görüyoruz. Drago'da at işareti varken Robb ise Stark ailesinin sembolü olan kurt simgesini taşıyor. Ayrıca alt kısımda bulunan ve ultra barı diye de adlandırabileceğimiz kısımdaki "Winter is Coming" ifadesi de gayet hoş olmuş.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game of Thrones Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Cyanide Studios Dağıtıcısı: Atlus Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Dk önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler