Game of Thrones'un İkinci Sezonu Resmi Olarak Onaylandı

20.11.2015 20:36 Ömür Gencer


       Telltale Games'in başarılı oyun serilerinden birisi olan Game of Thrones'un ilk sezonu geçtiğimiz günlerde kapanışı yapmıştı. Firmadan Game of Thrones'a ait önemli bir açıklama geldi.
 
      Telltale'in CEO'su Kevin Bruner, The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda serinin ikinci sezonunu şu cümlelerle duyurdu: "Bu haftaki sezon finalinden sonra Telltale'in Game of Thrones serisinin ikinci sezonu olacağını duyurmaktan memnuniyet duyuyorum. İkinci sezon şu anda geliştirilme aşamasında." 
 
       Yapılan bu duyuru çok da şaşırtıcı olmasa gerek çünkü Game of Thrones oyunu ilk duyurulduğun Telltale Games'in bu seri için uzun yıllar sürecek planı olduğu açıklanmıştı. Bruner, yapımın geliştirilme süreci hakkında şöyle detaylar verdi: "Telltale Games'in oyun geliştirme anlayışı, diğer geliştiricilere nazaran daha televizyon kafasında. Oyunlarımız; alışıldık prodüksiyon aşamasından çok beyaz tahtalarda, küçük notlarda veya senaryolarda zaman geçiriyor. Bu durum bizim için oldukça alışıldık. İlk sezonda yapılan seçimlerin ikinci sezondaki bölümlerde uzun vadeli sonuçlarının olacağını biliyoruz ancak şimdilik detaylara inemeyiz."
 
      Şimdilik ikinci sezonun çıkış aralığı hakkında bir bilgi verilmese de oyuncuların uzun bir süre bekleyeceğini söyleyebiliriz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game of Thrones: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler