Game of War, Kate Upton'lı Reklamlarından Sonra Yapımcısına Milyonlar Kazandırdı

04.04.2015 21:56 Ömür Gencer


      Ücretsiz bir mobil oyun olan Game of War: Fire Age'e ait reklamları mutlaka görmüşsünüzdür. Kate Upton'ın oynadığı bu reklam filmleri görünüşe bakılırsa oyuna büyük bir başarı getirdi.
 
      Bahsettiğimiz reklamlar 2014'ün Kasım ayından beri toplamda 9000'den fazla TV'de yayınlandı. Game of War: Fire Age'in yapımcı ekibi Machine Zone, oyundaki 100 doları bulan oyun içi ödemelerin bu reklamlar yayınlanmaya başladığından beri ikiye katlandığını belirtiyor. Los Angeles Times'ta paylaşılan verilere göre reklamların ardından oldukça popüler olan Game of War, yapımcı ekibine günlük 1 milyon dolar kazandırıyor.
 
       2013'ün Temmuz ayında yayınlanan Game of War, iOS App Store ve Google Play'de "en çok hasılat yapan oyunlar" arasında ikinci sırada yer alıyor. Oyunun geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan bu reklamlardan bir tanesini aşağıdan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 2 Dk önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 3 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 15 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler