Gamepad'inize Trackball İster miydiniz?

Trackball için farenin topunun yukarıda olanı diyebiliriz. Daha çok çizim yapmak gibi hassas işlerde kullanılıyor.
22.06.2012 13:05 Gökhan Yılmaz

    
     Peter Von Buskirk ismindeki bir kullanıcı 2005 yılından beri Trackball kontrolcü konsepti üzerinde çalışıyor. Geliştirmiş olduğu son model ile bir Kickstarter yardım kampanyası başlatan kullanıcı 125.000$ toplamaya çalışıyor.
 
     Buskirk'in ana hedefi PlayStation benzeri bir gamepad'in sağ analog stick'i yerine bir trackball yerleştirmek. Ve uzun bir süredir çalışmasına rağmen hâlâ istediğini bulamayan bir yapımcı. Kendisinin Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ürünün şu anki versiyonu sadece PC'de çalışıyor ve patent istekleri beklemeye alınmış. Eğer yapımcı istediği miktara ulaşırsa gelirler ürün için çeşitli mühendislik geliştirmelerine, plastik parçaları için bir araca, parçaların tedarik edilmesine, seri üretime ve ürünlerin dünyaya dağıtılmasına harcanacak.
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler