GamesRadar Haziran Ayının Başlarında ‘Future Games Show’ Dijital Oyun Etkinliğini Düzenleyecek

24.04.2020 20:26 Gazali Çetinkaya

 
Oyun basınından GamesRadar, Haziran ayının başlarında düzenlenmesi planlanan ‘Future Games Show’ adındaki dijital oyun sunumunu duyurdu.

Yaklaşık bir saat sürecek sunumda 2020 ve sonrasında mevcut nesil, yeni nesil, mobil ve streaming platformlarına çıkacak bazı heyecan verici AAA ve bağımsız oyunlardan fragmanlar, tanıtımlar ve duyurular oyuncuları bekliyor olacak.
 
İptal edilen E3 2020 haftasında (9 - 11 Haziran) düzenlenecek ve GamesRadar'ın sitesi, YouTube, Twitch, Twitter ve daha birçok kanal üzerinden canlı olarak izlenebilecek.
 
GamesRadar'ın dışında oyun basınından IGN de yine Haziran ayının başlarında ‘Summer of Gaming’ adındaki dijital oyun sunumunu gerçekleştirecek. Burada da yeni oyun duyuruları, oyun tanıtımları, oynanış videoları, yeni nesil konsollar hakkında detaylar, geliştiricilerle röportajlar ve daha fazlası olacak. 
 
Future Games Show teaser fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 5 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 6 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 7 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler