Games on Demand'ta Oyunlar Ne Kadara Satılacak?

Games on Demand özelliği önümüzdeki günlerde yapılacak olan güncelleme ile uygulanmaya başlanacak.
06.08.2009 16:04 Ersin Kılıç

11 Ağustos'ta yapılacak olan Xbox Live yaz güncellemesi ile birlikte uygulanacak olan Games on Demand, yani Xbox360 oyunlarını live'dan satın alma işleminde oyunların fiyatı ne kadar olacak dersiniz?
 
Bu konuyla ilgili bir açıklama getiren Microsoft, Xbox Live üzerinden satışa çıkarılacak olan Xbox360 oyunlarının 1600 ile 2400 MS Puanı arasında olacağını belirtti. Bu da 20-30 dolar arası bir fiyata denk geliyor.
 
Açıkçası uygulamada sunulan oyunların şu anki piyasa değerlerine baktığımızda çok daha uygun fiyata bulabileceğinizi düşünüyorum. Oyunun direk olarak harddiskinizde değilde dolabınızın rafında yer edineceğini de düşünürsek bu fiyatlar yeni uygulama için biraz pahalı olmuş gibi gözüküyor.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 3 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 3 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler