Gamescom 2011 Biletleri Satılmaya Başlandı

Gamescom 2011'in yine harika ve dopdolu geçeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
21.03.2011 20:21 Levent Polater


    Bugünden itibaren Almanya-Köln'de düzenlenecek olan Gamescom 2011 biletleri satışa çıkmaya başladı.
 
    Bilet fiyatları oldukça değişkenlik gösteriyor. Satın alınan güne ve yaş grubuna bakılarak farklı bilet fiyatları yaratılmış. Bilet fiyatları 6 ilâ 15 Euro arasında değişiyor. Bilet fiyatlarına buradan göz atabilirsiniz. Bilet satın almak isteyenler ise buraya tıklayarak şimdiden biletlerini alabilirler.
 
    Genel Yayın Yönetmenimiz Erdinç İyikul'un geçen seneki Gamescom fuarına katılımı sayesinde sitemizde çok özel içerikleri sizlerin önüne sunmayı başarabilmiştik. Bu sene de gözünüz üzerimizde olsun. 
 
    Verilen bilgilere göre fuara basın olarak katılacakların 1 Nisan'a kadar beklemesi gerekiyor. Gamescom 2011'in 17-21 Ağustos günlerinde Köln'de düzenleneceğini belirtelim. Almanya'daki gurbetçi oyun severler fuara daha rahat katılabilecekleri için şimdiden bilet almayı düşünmelerinde fayda var.

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler