Gamescom 2012'nin İlk Katılımcıları Belli Oldu

20.03.2012 17:29 Samet Konuksal


     Oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden Gamescom 2012'nin katılımcı listesi belirlenmeye başlıyor. Etkinliği düzenleyen Koelnmesse, ilk katılımcıları açıkladı.
 
     Yapılan açıklamaya göre Gamescom 2012'nin katılımcı firmaları arasında Electronic Arts, Bethesda, Take Two, Deep Silver ve Konami gibi firmalar çoktan yerlerini almış durumda. Ayrıca NCSoft, Ubisoft, Red5 Studios, Trion gibi firmalar da isimleri açıklananlar arasında.
 
     Oyun dünyasının iki önemli ismi Valve ve Capcom'dan şimdilik ses çıkmasa da, etkinlik gününe yaklaştıkça diğer firmaların durumu da belli olmaya başlar diye düşünüyoruz. Etkinlik, 15-18 Ağustos tarihleri arasında Köln'de düzenlenecek.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 28 Dk önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler