Gamescom 2020 Fiziksel Etkinlik İptal Edildi, Dijital Olarak Düzenlenecek

16.04.2020 20:18 Gazali Çetinkaya

 
Alman Hükümeti'nin corona virüsü sebebiyle 31 Ağustos'a kadar halka açık etkinlik yapılmasını yasaklamasından sonra Gamescom 2020'nin kaderi belli oldu.

Gamescom 2020 organizatörü Alman Oyun Endüstrisi Derneği, Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleşmesi planlanan fiziksel etkinliğin iptal edildiğini ve bunun yerine dijital formatta düzenleneceğini doğruladı. Tüm bilet paraları iade edilecek

Ayrıca The Game Awards'un yaratıcısı Geoff Keighely, Gamescom açılış gecesi canlı yayınının 24 Ağustos'ta yapılacağını duyurdu.
 
Resmi açıklama:
 
"Ne yazık ki, Gamescom bu yıl Köln'de gerçekleşemeyecek. Birçoğunuz gibi biz de bu durumdan hayal kırıklığına uğradık. Gamescom'un harika bir etkinlik olması için aylardır çok sayıda firma ile çalışıyorduk. Fakat corona virüsü salgını ile karşı karşıya olduğumuz gerçeğini göz önünde bulundurarak herkesin sağlığını ve enfeksiyon riskini azaltmayı düşünerek böyle bir karar aldık."
 
"Dijital formatta bir Gamescom için tam gaz çalışmaya devam ediyoruz. Ne de olsa Gamescom oyun dünyasının en büyük etkinliği ve bu yıl da aynısı olacak. Ağustos ayının sonunda dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncu ile birlikte en iyi oyunları ve Gamescom'u kutlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu sefer sadece dijital olarak düzenlenecek olsa da kesin bir şey var o da Gamescom oyun dünyasının kalbi olmaya devam edecek."
 
Dijital formata dair daha fazla bilgi önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler