Gamescom'dan Çalınan PC'ler Halen Kayıp

19.08.2012 12:32 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde Almanya'dan gelen ilginç haberi sizlerle paylaşmıştık. Habere göre Divinity serisinin yapımcısı Larian Studios'un Gamescom standından iki adet PC çalınmıştı. Gelen güncel bilgilere göre bu PC'ler halen kayıp.
 
    Konuyla ilgili açıklama yapan stüdyo başkanı Swen Vincke, "Endişeli bekleyişimiz devam ediyor. Bu PC'leri çalanların işten pek anlamayan, sabit sürücünün içindekilere bakmaya tenezzül etmeyecek kişilerin olduğunu umuyoruz. Şimdilik kaybımız sadece PC'nin kendisi. Ama eğer PC'nin içindekiler internet alemine sızarsa, bu bizim için çok kötü olur." sözlerini söyledi.
 
Çalınan PC'lerin sabit sürücüsünde Larian Studios'un üzerinde çalıştığı Divinity: Dragon Commander ile Divinity: Original Sin'in ön sürümleri yer alıyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler