Gamescom'dan Oyuncuların FIFA 12 İzlenimleri

Daha çekişmeli geçecek maçlara hazır olun.
19.08.2011 10:33 Alkan Adakaner


    Gamescom'un en çok ilgi gören oyunlarından birisi de hiç kuşkusuz FIFA 12 oluyor. Avrupalı oyuncuların futbola ne kadar düşkün olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz, zaten Electronic Arts da oyununu en çok bu kıtada satıyor.
 
     Electronic Arts'ın oyuncu izlenimlerine dayanarak hazırladığı videoda konuşan kişiler oyunun FIFA 11'e göre biraz daha yavaş olduğunu, buna rağmen daha gerçekçi ve daha zor olduğunu söylüyorlar.
 
    Oyunun genel yapısı daha yavaş olmasına rağmen kontrol ettiğimiz oyuncular ise daha şık ve hızlı hareketler yapabiliyorlarmış. Oyunu deneyenler yeni "Player Impact Engine"in gerçekçiliği arttığını söylemesi de sevindirici.
 
      Videonun sonundaki oyuncunun FIFA 12'nin "Bu yılın en iyi spor oyunu" olacağını söylemesi de başarılı bir oyunun bizi beklediğine işaret ediyor. İlk izlenimler videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler