Gamespot: ICO Collection PS3'te Daha İyi Görünüyor

Shadow of the Colossus'u 3D görüntü desteği ile oynamak çok zevkli olacaktır
28.01.2011 21:58 Alkan Adakaner


     Sony'nin klasikleri olan ICO ve Shadow of the Colossus serileri bu Bahar Playstation 3 için tekrar piyasaya sürülecek. 3D görüntü ve HD desteği bulunacak oyunlar hakkında bazı bilgiler Gamespot tarafından açıklandı.
 
     Oyunun yapım halindeki sürümünü deneyen Gamespot, frame rate ve kontrollerin bu aşamada bile çok sağlam olduğunu, ICO'nun Avrupa versiyonunun PS3'te yer alacağını ve iki kişilik mod ile alternatif sonunda da yeniden yapımda yer alacağını açıkladı.
 
      ICO'daki 3D efekti öven site, bu oyundaki 3D efektin diğer oyunlardaki gibi basit değil, gerçek anlamda ustaca hazırlanmış olduğunu belirtti.
 
      Gamespot, Shadow of the Colossus'un ise daha parlak, daha keskin dokulara sahip olması ile daha gerçekçi bir deneyim sunduğunu açıkladı. Bu oyunun da oldukça iyi bir frame rate'e sahip olduğu ve 3D efektin görsel şölen yaşattığı da sitenin ön sürüm incelemesinde belirtilmiş.
 
     Eğer hala bu efsaneleri oynamadıysanız The Last Guardian öncesi ICO Collection'ı mutlaka edinmenizi öneririm. PS3 sahibi olup da bu efsaneleri oynamamak olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ICO & Shadow of the Colossus Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler