Gamespot'tan Yepyeni TW: Shogun 2 Oynanış Videosu

Total War: Shogun 2, bu senenin en çok dikkat çeken strateji oyunları arasında yer alıyor.
16.01.2011 18:56 Levent Polater


    Gamespot, web programlarından birinde SEGA'nın bu sene içinde çıkacak en önemli PC strateji oyunu Total War: Shogun 2'ye de yer vermiş.
 
    Programda Total War: Shogun 2 için yepyeni bir oynanış videosu gözler önüne seren Gamespot, oyundaki RTS öğelerinin ne kadar akıcı olduğunu tekrar kanıtlıyor. Çevre öğeleriyle de dikkat çeken oyunun bu yeni videosunda karla kaplı alanlarda, nehir ile ikiye bölünmüş kara parçalarını görmekteyiz. Hatta deniz savaşları da ele alınmış.
 
    Mart ayında sadece PC için çıkacak Total War: Shogun 2'nin bu yeni videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Hızlı bir şekilde oynanış videosunu görmek için oynatıcıdan 4:10'a gelebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 15 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler