Gaming for Good Bağışları 10 Milyon Doları Geçti

27.12.2013 13:28 Samet Konuksal


    Humble Bundle'ları çoğunuz biliyorsunuzdur. Satışa sunulan paketlerle hem oyuncular, hem hayır kurumları, hem de yapımcılar kazanıyordu. Onun gibi sitelerden birisi olan Gaming for Good, toplamda 10 milyon dolarlık barajı geçti. 
 
    YouTube ve Twitch gibi sitelerde yoğun bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Bachir Boumaaza yani Athene, aylar öncesinde Gaming for Good isimli sitenin açılışını yapmıştı. Sitenin işleyişi şöyle; yapımcılar oyunlarını bağışlıyor, oyuncular ise para bağışlayarak topladıkları puanlarla bu oyunları ediniyorlar.
 
    Listede Papers Please, Gone Home, Tomb Raider, Metro: Last Light, Dead Island: Riptide ve Deus Ex: Human Revolution gibi oyunların yer aldığı program, geçtiğimiz günlerde 10 milyon dolarlık bağış çizgisini aştı. Toplanan bütün bağışlar Malavi, Endonezya ve Bengladeş'deki çocukların sağlığı için kullanılacak. Konuyla ilgili yayınlanan kutlama videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler