Ganbarion Gözünü Nintendo Wii U'ya Dikti

Pandora's Tower ilgi çekici bir oyundu
21.04.2013 08:24 Alkan Adakaner


    Jump Superstars, çeşitli Naruto oyunları üzerinde çalışan Ganbarion karşımıza son olarak Wii için geliştirdiği Pandora's Tower adlı oyunla çıkmıştı. Geliştirici firma şimdi de gözünü Nintendo Wii U'ya dikti gibi görünüyor.
 
     Pandora’s Tower yönetmeni Toru Haga'nın açıklamalarına göre Wii U'nun eşsiz tablet kontrolcüsü ve iki ekran seçeneği gibi oynanış deneyimleri sunması firmasının büyük ilgisini çekiyor. Wii U ile yakından ilgilendiklerini söyleyen Haga, oyuncuların Ganbarion'un yeni oyununu merakla beklemelerini umuyormuş.

    Ganbarion henüz Nintendo Wii U için herhangi bir proje duyurmadı, ama Pandora's Tower'ın satışları yeterince iyi olursa, oyunun devamını gelmesi de mümkün olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pandora's Tower Platformlar: Wii Geliştirici: Ganbarion Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 3 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler