Gang Beasts, Online Moduna Kavuşuyor

03.05.2016 18:19 Tunahan Safdır

 

     Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en eğlenceli oyunlardan biri olan ancak bunun yanında online desteğinin bulunmaması en büyük eksiği olarak görülen Gang Beasts nihayet online moduna kavuşuyor.
 
     2015'in son dönemlerinden bu yana online alt yapı üzerine çalışmalarını sürdüren yapımcılar yakın süreçte oyuncuları online multiplayer beta ile buluşturacaklarını açıkladılar. İlk etapta bazı yayın kuruluşu ve yayıncılara yönelik dağıtalacak kodlar ile test edilecek online multiplayer beta aşaması stabil hale geldiği zaman oyuncularla buluşacak. Tüm bu çalışmalar öncelikle oyunun Steam üzerinden erken erişim sürümü üzerinden gerçekleştirilecek.
 
     Bir yandan PlayStation 4 sürümü de geliştirilen Gang Beasts'in online betasının önümüzdeki 3-4 ay boyunca süreceği ve bu süreçte eklenecek yenilikler ile optimizasyon adına çalışmalar yapılacağı açıklandı. Ayrıca online modlar ilk olarak yalnızca Grind, Subway ve Trucks isimli haritalarda oynanabilir olacak. Sonrasında Buoy, Gymnasium, Ring ve Elevators haritaları da online moda eklenecek. 
 
     Oyunla ilgili son gelişmeleri oyunun Steam topluluk sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gang Beasts Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Double Fine Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler