Gang Beasts'in PS4 Sürümüne Online ve VR Desteği Eşlik Edecek

17.03.2016 15:47 Tunahan Safdır

     Oyun hamurundan bozma karakterlerle amansız ve bir o kadar da eğlenceli dövüşlere sahne olan Gang Beasts geçtiğimiz yıl içerisinde PlayStation 4 için duyurulmuştu. PC için halihazırda bulunan oyunun oyuncular tarafından en büyük eksik olarak görülen yanı şüphesiz online olmayışıydı. Ancak bu durum PlayStation 4 sürümünde farklılık gösterecek ve online oynama imkanı bulunacak.
 
     Oyunun PS4 sürümü hakkında son durumları aktaran oyun yapımcıları tek kişilik ve co-op modların yanında karakter özelleştirme sistemini de tamamlamak üzere olduklarını ve yeni içeriklerle birlikte Gang Beasts'in bu yıl konsol çıkışını gerçekleştireceğini duyurdular. Ayrıca PlayStation VR ve hikaye modu eklentileri de oyun çıktıktan sonraki dönemlerde ücretsiz güncelleme olarak oyunculara sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gang Beasts Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Double Fine Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler