Gearbox Patronu Yeni Borderlands Oyununun Sinyalini Veriyor

08.05.2021 10:53 Gazali Çetinkaya

 
Borderlands 3'ten sonra serinin yeni oyunu üzerinde çalışılmaya başlanmış gibi görünüyor. 
 
Geçtiğimiz günlerde Gamereactor sitesi, spin-off Borderlands oyununun geliştirildiği ve Gearbox'ın ikinci geliştirici olarak projeye yardımcı olduğu söylentilerini ortaya atmıştı.
 
Gearbox patronu Randy Pitchford bu söylentilere yanıt olarak, Borderlands serisinin gelecekteki herhangi bir oyununda Gearbox'ın baş geliştirici konumunda olacağını ifade etti.
 
Randy Pitchford ardından, ''Kesinlikle bazı harika şeyler üzerinde çalışıyoruz ve umuyorum ki bunlar sizleri şaşırtacak ve sevindirecek. Yeteneğine güvenen ve Borderlands aksiyonunun içine girmek isteyenler, büyük bir şey üzerinde çalışıyoruz.'' diyerek yeni Borderlands oyununu ve oyun için yeni çalışanlar aradıklarını işaret etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 17 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler