Gears 5, 9 LGBT Pride Bayrağıyla Tüm Oyunculara Merhaba Diyor

05.09.2019 23:46 Özgür Eroğlu


Gears 5'in serideki en yenilikçi oyun olduğunu söyleyebiliriz. Hikâye modunun size süper bir adam yerine eski yardımcı Kait olarak oynamanıza izin vermesi gerçeği, bazı konularda olumlu yönde atılmış bir adım.
 
Tüm Gears oyuncularının kendini iyi hissetmesini isteyen The Coalition, LGBT bayraklarını oyunun içine yerleştirdi. Gears 5’in çok oyunculu modlarında uçabileceğiniz 19 farklı Pride bayrağı var. Kendini gender fluid ve polysexual olarak tanımlayanlar için de pankartlar mevcut.
 
Uzun süredir “buzdolabı görünüşlü erkekler” ile anılan oyun için, The Coalition’ın hayatın her kesiminden oyuncuların kendilerini dahil hissetmesini sağlamak için bunu yapıyor olması güzel bir adım. Bayrakların serbestçe erişilebilir olduğunu ve bir para duvarının arkasına saklanmış olduğunu görmemek de gayet güzel. Gears 5; Xbox One ve PC kullanıcıları için 10 Eylül'de piyasaya sürülecek ancak Game Pass abonesiyseniz, 6 Eylül'de oynamaya başlayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 22 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler